OVER CODERDOJO
CoderDojo is een non-profitbeweging die in verschillende steden wereldwijd aan meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar gratis workshops geeft waarin programmeren centraal staat. Deze workshops worden „Dojo’s“ genoemd. De Dojo’s worden door vrijwilligers gerund.

CoderDojo is een wereldwijde beweging van clubs waar jonge mensen (7-18j) onder begeleiding van vrijwilligers kunnen leren programmeren.

CODERDOJO LIER
In Lier zijn er sinds januari 2014 maandelijkse sessies voor kinderen. CoderDojo Lier is een onderdeel van CoderDojo Belgium vzw.
DATA
De data van de geplande CoderDojo sessies vind je hier.

Voor onze dojo's kunnen we met veel dank rekenen op de steun van het enthousiaste bib-team!
https://sites.google.com/a/coderdojobelgium.be/lier/home/saap.jpg

CONTACT 

HELPERS GEZOCHT!
Zit er een computervirus in je bloed en zie je het wel zitten om mee te coachen? Kijk en luister naar deze coaches die vertellen over hun ervaringen, of meld je meteen aan als mentor op deze pagina!

CodorDojo's zijn gratis voor alle kinderen en worden georganiseerd door een leuke bende vrijwilligers. Alle financiële en materiële steun is bijgevolg zeer welkom. Heb je nog een hoop ongebruikte laptops of een robot-sponsorbudget en ben je op zoek naar een welbesteed doel? Zoek niet verder en neem gerust contact met ons op ;-)
Je moet zijn aangemeld om gadgets toe te voegen die alleen zichtbaar zijn voor jou